Sugeng rawuh ing situs web kita!

PRODUK

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL PERUSAHAAN

    91f8e9916ea0cff9cd9736f236972e3

Kunshan Haojin Yuan Electrical Technology Co., Ltd. minangka produsen profesional ing produksi lan dagang peralatan kemasan alus kayata slitting, rewinding, cutting, grinding machines lan liya-liyane.

Kita wis melu ing wilayah iki kanggo liwat 10 taun lan diduweni pengalaman diwasa lan technique trampil. Iki mimpin produk kita sale uga kanggo donya kanggo kualitas stabil, rega competitive lan apik sawise sales service.We Sincerely ngarep-arep kanggo netepake hubungan bisnis karo pelanggan saka kabeh donya.

PAWARTA

warta01

Carane ngluwihi umur layanan saka Mesin Slitting

Slitter saiki akeh digunakake ing pirang-pirang industri.Sajrone nggunakake, mesin bakal rusak lan wektu panggunaan bakal suda.Carane ndawakake umur layanan saka slitter?Kunshan Haojin Yuan Electrical Technology Co., Ltd.. bakal ngrembug karo sampeyan.

Kawruh Mesin Pemotong Poros Tunggal
Lingkup aplikasi Mesin iki utamané cocok kanggo nglereni tape kain, masking tape, pindho sisi tape, adhesive tape, busa tape, kertas kraft ...
Carane Njaga Rewinder Saben dina
Rewinder minangka jinis peralatan sing digunakake kanggo kertas, film, tape adesive lan liya-liyane. Tujuane kanggo nggulung gulungan tape (disebut gulungan jumbo) sing diprodhuksi dening ...